Onderscheidend beter zichtbaar!

Webteksten

Webteksten voor Google en uw doelgroep

Wist u dat mensen op Internet anders teksten lezen en vaak maar rond de 25% opnemen van hetgeen ze lezen?

webteksten voor de juiste doelgroepDaarom zijn effectieve webteksten voor uw website zo belangrijk. Tegelijkertijd is een webtekst een van de belangrijkste onderdelen om hoger in Google te komen. Webteksten schrijven wij daarom voor uw doelgroep en Google. En zoals een eerste indruk op veel vlakken in het leven belangrijk is, geldt dit ook voor bezoekers van uw website.

Schrijft u daarnaast ook teksten voor ”scanners”? Uw lezer scant uw website op trefwoorden/zoekwoorden die passen bij zijn, of haar zoekvraag. Wij verdiepen ons in uw doelgroep, uw product en ”verpakken” dit in een webtekst voor uw lezer maar daarnaast ook voor Google door deze zaken op de juiste wijze te mixen. Het is de kunst om een balans te vinden tussen het schrijven voor uw doelgroep en Google. Immers Google heeft geen ogen en beoordeelt een goede webtekst net even wat anders dan uw lezers.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Webtekst ingrediënten

In de eerste plaats schrijven wij webteksten voor uw doelgroep. We proberen in de huid te kruipen van deze doelgroep. Dit zijn de mensen die u op uw website wil hebben. Om de juiste zoekwoorden toe te voegen doen we altijd een gedegen zoekwoordanalyse zodat we de juiste zoekwoorden strategisch in uw teksten kunnen inpassen.  We kijken bij een zoekwoordanalyse uiteraard naar de zoekwoorden passend bij uw dienst met het meest zoekvolume.

De vraag bepaalt het aanbod; dus door zoekwoorden te gebruiken met veel zoekvolume is er al minder kans dat de lezer voortijdig afhaakt. We focussen ons in combinatie met de juiste ”zoekwoorden mix” op uw doelgroep, de boodschap die u wilt uitdragen en natuurlijk de actie die de bezoeker van uw website zou moeten maken.  Ook schrijven wij graag wat langere teksten aangezien Google, de belangrijkste zoekmachine, dit graag ziet! En omdat Google als zoekmachine nog steeds oppermachtig is, houden we hier natuurlijk rekening mee.

Nog te vaak wordt ook de tagline onderschat. Dit terwijl de tagline een belangrijk stukje tekst is op een website! De tagline welke vaak bij het logo, of in ieder geval goed zichtbaar in de header van de website wordt geplaatst, zorgt dat de bezoekers van uw website meteen zien wat ze op uw website doen. Kort gezegd: wat doet uw bedrijf en waar is uw bedrijf goed in?

Potentiële klanten tot actie aanzetten?

Webteksten voor GoogleHoe zet u uw klanten op uw website of webshop aan tot actie? Bijvoorbeeld door het aanvragen van een offerte of een bestelling via uw website? Hoog in Google staan is belangrijk, maar als je bezoekers niet de juiste actie op uw website of webshop maken, heeft u daar natuurlijk weinig aan.

Wij gebruiken bewezen online marketing technieken om uw diensten op de juiste wijze naar voren te laten komen en uw potentiële klanten zoveel mogelijk aan te zetten tot actie!

Vrijblijvende offerte aanvragen