Onderscheidend beter zichtbaar!

Websites

Website laten maken

Een website laten maken voor uw bedrijf of organisatie?
Google is steeds kritischer geworden als het gaat om de eisen die gesteld worden aan de definitie van een goede website. Wij van Compleet Web houden de laatste ontwikkelingen en trends in de gaten op het gebied van de eisen die Google stelt goede websites. Wij bouwen websites, webshops, maar wij kunnen bijvoorbeeld ook affiliate websites bouwen.

Standaard worden onze websites al responsive opgeleverd.
responsive website hwib
Dat wil zeggen dat uw nieuwe website zowel op uw mobiel, laptop als desktop perfect wordt weergegeven. Dit is tegenwoordig volkomen normaal geworden maar te vaak zien wij nog dat websites niet goed zichtbaar zijn op mobiel. Hierdoor loopt u gegarandeerd klanten mis. Daarnaast komt u minder snel hoger in Google wanneer uw website niet rsesponsive is.

Tegenwoordig maken meer mensen met hun mobiel gebruik van Google dan met de pc. Het is derhalve tegenwoordig belangrijk dat de weergave van uw website op mobiel duidelijk naar voren komt.

Nog maar al te vaak zien we van die ”mini websites” op mobiel waarop navigeren naar de diverse diensten een ramp is. Wilt u daarbij uw bedrijf zo presenteren op mobiel?

Voor uw bedrijf of organisatie een professionele website laten maken? Op maat gemaakt naar uw wensen? De basis voor goede SEO? Wist u bijvoorbeeld dat veel goedkope websites gebouwd zijn op slechte, trage templates die (zeer) slecht scoren op bijvoorbeeld de snelheid van de website?

De snelheid van een website is naast een goede en betrouwbare hosting afhankelijk van de kwaliteit van een website. Google hecht tevens veel waarde aan een snelle website. Te trage websites zullen over het algemeen minder hoog in Google ranken.

Wilt u ook een snelle, mobielvriendelijke website?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Webshops met groot gebruikersgemak

WordPress webshop met CMSVoor onze webshops maken wij over het algemeen gebruik van WordPress met Woocommerce. Deze extensie van WordPress is het eerste systeem dat een webshop biedt mét een uitgebreid CMS. Zo kunt u zelf makkelijk wijzigingen aanbrengen, producten toevoegen en bent u hierin niet afhankelijk van derden.

Er zijn veel bekende bedrijven die al met Woocommerce webshops werken. Denkt u bijvoorbeeld aan administratiepakketten zoals Exact, betaalproviders als Buckaroo en diverse verzendmodules zoals Paazl. Indien u een echt grote webshop wilt laten bouwen met duizenden artikelen dan is het nog altijd de beste keuze om deze in Magento te laten bouwen. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Affiliate website?

Met een affiliate website kunt u producten van over het algemeen grote bedrijven aanbieden waarbij u een commissie ontvangt over bijvoorbeeld de verkopen of de klikken naar de website van de adverteerder. Deze vorm van marketing kan heel interessant zijn als u een onderscheidend concept heeft, een sterke affiliate website heeft en er effectieve SEO wordt toegepast.

De gemiddelde affiliate partij verdient niet meer dan 1000 euro per maand. Nog een extra reden waarom wij u in het gehele plaatje willen adviseren en kunnen kijken of er kansen liggen voor uw eigen affiliate website. Immers, ook wij zijn gebaat bij tevreden klanten. Met een goede affiliate website bedoelen we geen ”goedkoop stunt pakket” waarmee u uiteindelijk meestal niet veel omzet zal behalen.

Een echt goed opgezette affiliate website kost tijd. Wij gaan voor kwaliteit en willen daarom ook niet de goedkoopste zijn, maar kwaliteit bieden. Wij leggen voor u de basis of helpen u ook mee om hoger in Google te komen.

Hoe werkt het verder met affiliate marketing?

Tussen u en de adverteerders staat de affiliate. Deze partij heeft contracten met grote bedrijven en meet met software bijvoorbeeld hoeveel verkopen er binnenkomen via uw webshop. Er zijn meerdere partijen die u hiervoor kunt benaderen.

Er zijn ook veel grote bedrijven die een eigen affiliate programma aanbieden. Wij kunnen voor u de gehele affiliate website opbouwen inclusief een tool om makkelijk uw producten te importeren.

Wel zo makkelijk: als je bedenkt dat het assortiment van hetgeen u aanbiedt wijzigt. Het is zeer tijdrovend om deze wijzigingen handmatig door te voeren en kostbaar om dit uit te besteden.

Helderheid

Om tot een goed resultaat te komen maken wij heldere en duidelijke afspraken.Door onze ervaring kunnen wij goed inschatten wat de indicatie tijd en kosten van een te bouwen website of ander project zijn. Zo kunnen  wij u een goede indicatie geven van de kosten of een vaste prijs afspreken. Wij hebben zelf ook een aantal eigen grote online projecten draaien waaronder een online meubel webshop. We hebben vanuit onze eigen online projecten veel ervaring op het gebied van websites, webshops en affiliate marketing. Daarnaast hebben we klanten uit zeer uiteenlopende branches bediend.

Bent u met meerdere zoekwoorden zichtbaar in Google?

Mooi webdesign voor een sterke website is belangrijk. Wanneer u echter niet zichtbaar bent op de eerste pagina van Google op de zoekwoorden waar u met uw bedrijf of organisatie op gevonden wilt worden dan levert het u weinig tot geen extra voordeel op.

Stel: U verzorgt als garage veel APK keuringen in Groningen. De klanten die hun auto APK willen laten keuren en nog geen specifiek bedrijf op het oog hebben, zullen bijvoorbeeld vaak zoeken op ”APK Groningen”. Wanneer u op de zoekwoorden ”APK Groningen” niet hoog naar voren komt in Google dan loopt u zeer veel potentiële klanten mis.
Van veel klanten horen wij: ”Maar ik kom toch hoog in Google naar voren op mijn bedrijfsnaam?” Ja, als u een zeer bekend merk dan wel bedrijf vertegenwoordigt dan zullen potentiële klanten zeker op uw merk zoeken. Heeft u een dergelijke positie nog niet verworven, dan is het noodzaak om bijvoorbeeld SEO in te zetten of bijvoorbeeld Google AdWords.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Goed naar voren komen in Google houdt in: de eerste pagina van Google. Of kijkt u zelf wel vaak verder dan de eerste pagina van Google? De meeste mensen kijken wellicht nog eens naar de tweede pagina, misschien nog naar de derde pagina maar daarna houdt het voor de meeste mensen al snel op. De basis is een sterke website,  webteksten, en een goede, betrouwbare hosting. Is deze basis gelegd dan kunnen wij uw bedrijf helpen om hoger in Google naar voren te komen.

Vrijblijvend homepage ontwerp

Een website laten maken door Compleet Web? Om laagdrempelig te werken, bieden wij altijd een vrijblijvend homepage ontwerp aan zodat u een indruk heeft van hetgeen u van ons kunt verwachten. Wij ontwerpen professionele websites voor zowel verschillende landelijk opererende bedrijven en organisaties, tot de kleine ZZP bedrijven en starters, maar wij maken bijvoorbeeld ook affiliatie websites. Wij bieden iedere vorm van ondernemen een passende oplossing. Met een relatief kleine investering heeft u een prachtig en onderscheidend visitekaartje in uw bezit.

Wilt u een website laten maken die eenvoudig is of toch een meer uitgebreide website? De conversies van uw bestaande website verhogen, of bijvoorbeeld een nieuwe webshop laten maken? Wij van Compleet Web helpen u graag verder! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of bekijk onze recente portfolio om een indruk te krijgen van wat wij wellicht voor u kunnen betekenen.

De laatste trends op het gebied van webdesign volgen?

Trends in webdesign zoals modetrends, komen en gaan . Sommige trends worden ”gedicteerd” door een behoefte van de website gebruiker. Zoals een website die zich aanpast aan ieder beeldscherm (responsive design), Andere trends zijn meer een ”hype”. De beslissing om een trend te volgen moet afhankelijk zijn van de behoeften van uw gebruikers en uw bedrijf. De beslissing mag nooit uitsluitend gebaseerd zijn op ” het volgen van de hype om de hype”. Wat u ook voor design kiest, of u door ons in deze laat begeleiden, het is noodzakelijk dat u goed zichtbaar bent voor uw doelgroep.

Uw website hoger in Google

Indien u dus relatief onbekend bent bij een breder publiek dan zullen mensen niet snel op uw bedrijfsnaam zoeken, maar natuurlijk wel op de diensten die u aanbiedt. Zoals het voorbeeld van het eerder genoemde autobedrijf. Als ik in Groningen bijvoorbeeld in Google zoek naar ”website laten maken Groningen” dan zoek ik als potentiële klant naar ”website laten maken” en de bedrijven die op dit zoekwoord hoog in Google staan, trekken mijn aandacht. Wellicht kijk ik nog naar de resultaten op de tweede pagina van Google maar websites op de derde pagina bekijk ik zeker niet meer.
Meestal kijk ik net als de meeste mensen niet verder dan de eerste pagina van Google. Dan is het dus noodzaak om op dat zoekwoord hoog in Google te staan met uw websit, willen potentiële klanten u kunnen vinden!

Wilt u uw website hoger in Google hebben staan? Neem dan contact met ons op zodat wij voor u een offerte op maat kunnen maken. Het begint dus met een sterke website, maar om uw bedrijf goed op de kaart te zetten is er meer nodig in de wereld van Google. Wij van Compleet Web denken graag met u mee voor het laten maken van uw website!