Onderscheidend beter zichtbaar!

Website laten maken Groningen

 

Een website laten maken in Groningen? Het team van Compleet Web bouwt websites in heel Nederland waaronder Groningen.
Wij bouwen professionele websites, een website geheel aansluitend op uw wensen. Een website of webshop die gebruiksvriendelijk ingericht is volgens bewezen werkzame online marketing strategieën. Onze websites zijn standaard ingericht met een eenvoudig CMS systeem zodat u indien u dit wenst zelf makkelijk wijzigingen in uw website of webshop kunt aanbrengen. Daarnaast zijn onze websites een goed uitgangspunt om hoger in Google te komen. Een website is nooit automatisch meteen goed vindbaar in Google, wellicht op uw eigen bedrijfsnaam in Groningen maar niet op interessante zoektermen waar u ook op gevonden zou willen worden.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in conversiegerichte websites. Natuurlijk kunnen wij mooi webdesign realiseren maar wij willen u erop wijzen dat uw klanten niet geïnteresseerd zijn in ”een mooi schilderij” maar op zoek zijn naar de informatie die ze zoeken. Grote afbeeldingen of een slider kunnen er mooi uitzien maar ook erg afleiden. Wij kunnen meedenken over een bedrijfsnaam en de tagline op uw website maar natuurlijk ook uw unique sellin g points en deze goed naar voren te laten komen op uw site.

Website laten maken

Wij van Compleet Web bieden websites aan op professioneel niveau voor zowel grotere landelijke organisaties en bedrijven, tot de kleinere ZZP bedrijven en starters. Voor vrijwel iedere vorm van ondernemen  bieden we een passende oplossing. Zo heeft u met deze investering een prachtig ”visitekaartje” voor uw bedrijf te Groningen in uw bezit. Het woord ”visitekaartje” staat hier bewust tussen aanhalingstekens omdat uw website uw bedrijf is. Uw website is de ziel van uw bedrijf en deze moet aan alle eisen die uw doelgroep en Google hieraan stellen voldoen.
De website van uw bedrijf te Groningen is immers zeer belangrijk voor uw uitstraling naar buiten toe, zoals een winkel vitrine in bijvoorbeeld Groningen stad dit is voor een dergelijke winkel maar dan offline.

Bent u op zoek naar een sterke website? Kiest u ervoor om u beter te positioneren in Google (SEO), wilt u de conversies van uw huidige website verhogen, of een nieuwe webshop laten maken? Het team van Compleet Web helpt u en uw bedrijf of organisatie graag verder! U kunt vrijblijvend een offerte aanvraag bij ons doen op maat.

Website laten maken met WordPress

Het team van Compleet Web is gespecialiseerd in websites ontwerpen die zijn gekoppeld aan het CMS (content management systeem) genaamd WordPress. Het maken van een WordPress website door Compleet Web biedt u veel voordelen. Dit komt mede doordat WordPress over een content management systeem beschikt, zodat op eenvoudige wijze zelfstandig u website bij kunt werken. Bedenk hierbij dat u hierbij een externe partij geheel overbodig maakt. Met gemak plaatst u nieuwe foto’s en wijzigt u de bestaande teksten, zodat uw website goed bijgewerkt is en blijft. Wanneer uw website is opgeleverd, ontvangt u een korte handleiding met uitleg over hoe u teksten en afbeeldingen kunt veranderen in CMS. Tevens raden wij aan om ieder kwartaal een backup van uw website door ons te laten maken die u vervolgens op een USB stick kunt plaatsen, of dit regelen wij voor u. Wanneer u dit zelf kunt is dit uiteraard prima en verstandig om zo nu en dan te doen.

Waarom een website laten maken met WordPress?

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor het aanbrengen van wijzigingen (CMS).
Een groot scala van toepassingen voor op uw websites, ook wel plugins genoemd.
De bestanden van de WordPress website wordt constant geoptimaliseerd.
SEO vriendelijk: Een goede basis om hoog te positioneren in Google.

Standaard worden onze websites all responsive geleverd; een goede weergave van uw site op mobiel, laptop als desktop.

Wilt u als bedrijf in Groningen meer informatie, of een gerichtere prijsindicatie? Dat kan, vraag vrijblijvend een offerte aan om een website laten maken voor uw organisatie/bedrijf in Groningen.

Naast webdesign bieden wij in Groningen:

Webdesign, websites en webshops
 Met uw bedrijf hoger in Google (SEO)
Adverteren in Google (SEA)
Logo en huisstijl ontwerp
Webteksten: Voor uw doelgroep en Google