Onderscheidend beter zichtbaar!

Website laten maken Emmen

Websites laten maken EmmenVoor uw bedrijf te Emmen een professionele website laten maken? Helemaal op maat gemaakt naar uw wensen? De basis voor goede zoekmachine optimalisatie? Dus om hoger in Google te verschijnen. Standaard worden onze websites all responsive geleverd. Dat wil zeggen een goede weergave op zowel uw mobiel, laptop als desktop. Uw potentiële klanten zullen tegenwoordig vaker op hun mobiel uw website bezoeken dan op de pc. Zeer belangrijk dus dat uw website een goede weergave heeft op alle soorten en formaten beeldschermen. Google is kritischer geworden als het gaat om de eisen die gesteld worden aan de definitie van een goede website. Wij houden de laatste trends en ontwikkelingen op websitegebied nauwlettend in de gaten zoals de eisen die Google stelt aan een goede website. Zo kunnen wij deze zaken ook voor u implementeren zodat uw website up to date blijft. Dit geldt natuurlijk ook voor de seo van uw website.
Wij bouwen niet alleen websites, ook webshops (WordPress Woocommerce en Magento), maar kunnen bijvoorbeeld ook uw affiliate website voor u verzorgen.

Wist u  dat veel low budget websites gebouwd zijn op trage, slechte templates die (zeer) slecht scoren in Google mede door bijvoorbeeld de traagheid van de website? De snelheid van een website is naast een snelle site mede afhankelijk van een betrouwbare hosting. Trage websites zullen vaker minder hoog in Google komen te staan. Hoe dan ook is snelheid een belangrijke ranking factor voor Google. Naast dat een trage website minder snel hoger in Google zal komen te staan, zijn trage websites erg irritant voor uw potentiële klanten. Uit onderzoek blijkt dan ook dat een groot deel van uw potentiële klanten zal afhaken indien de website te traag is.

We kunnen ieder webdesign voor u realiseren maar meestal adviseren wij om de nadruk te leggen op conversies en niet op de layout. Uw potentiële klanten willen snel de informatie vinden die ze zoeken en zijn niet geïnteresseerd in mooie kleuren. Zeker in het mobiele tijdperk haken mensen nog sneller af als informatie niet snel genoeg gepresenteerd wordt aan uw potentiële klanten. Natuurlijk moet er qua webdesign een goede balans zijn maar belangrijker is het om de potentiële klant ”uitermate goed te bedienen” met hetgeen deze zoekt.

Webshops met CMS

Voor onze webshops maken wij over het algemeen gebruik van Wordress met de extensie van WordPress genaamd Woocommerce. Dit is het eerste systeem dat een webshop biedt met een uitgebreid en gebruiksvriendelijk CMS systeem. Zo kunt u zelf eenvoudig wijzigingen aan uw webshop aanbrengen, producten, tekst of afbeeldingen toevoegen en meer. U bent hierin zodoende niet meer afhankelijk van een externe partij. Er zijn veel bekende systemen die al met WordPress Woocommerce webshops werken zoals het administratiepakket Exact, verzendmodules zoals Paazl en betaalproviders als Buckaroo. Indien u een grote webshop wilt laten bouwen met duizenden artikelen is het (nog) altijd de beste keuze om een Magento webshop door ons te laten verzorgen.

Deze vorm van marketing kan interessant zijn als u een sterk concept heeft, een sterke website en er effectieve zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt toegepast. Met een affiliate website kunt u producten of diensten van over het algemeen grote bedrijven aanbieden waarbij u een commissie ontvangt over bijvoorbeeld de verkopen of de klikken.

De gemiddelde affiliate partij verdient gemiddeld niet meer dan 1000 euro per maand.  Echter daar hoeft u niet toe te behoren. Er zijn ook ondernemers die het veelvoud verdienen. Of waarom niet meerdere affiliate websites? Een echt goed opgezette affiliate website kost tijd om te bouwen. Wij gaan voor kwaliteit en willen daarom ook niet de goedkoopste zijn, maar kwaliteit bieden. Wij leggen voor u de basis of helpen u ook mee om hoger in Google te komen. Er zijn veel mogelijkheden u op weg helpen of het complete plaatje te verzorgen en alles daartussen in. Wij bedienen u wanneer uw vraagstelling ons helder is met een advies op maat en een duidelijke vrijblijvende offerte.

Tussen u en de adverteerders staat de affiliate, u wordt de publisher genoemd. De affiliate partij heeft contracten met de bedrijven wiens producten u aanbiedt en meet met software bijvoorbeeld hoeveel verkopen er binnen komen via uw webshop. Er zijn meerdere affiliate partijen die u hiervoor kunt benaderen. Ook zijn er bedrijven die een eigen affiliate programma aanbieden wat ook interessant kan zijn. Wij kunnen voor u de gehele affiliate website opbouwen inclusief een handige plugin om makkelijk en snel uw producten te importeren.Deze plugin maakt het importeren van nieuwe producten in uw webshop veel minder tijdrovend. Sterker nog: zonder deze plugin zou u zeer tijdrovend bezig zijn met het handmatig toevoegen van producten. Het uitbesteden kost veel geld. U kunt soms wel tools van adverteerders gebruiken. Maar deze tools hebben vaak nadelen, zodat er bijvoorbeeld geen prijs bij de producten geplaatst kan worden.

Helderheid

Om tot een goed resultaat te komen, maken wij met u heldere en duidelijke afspraken. Door onze ervaring kunnen wij goed inschatten wat de tijd (indicatie) en kosten van een website laten maken of ander online project voor u zijn. Zo kunnen wij met u een eerlijke vaste prijs afspreken of een goede indicatie van de kosten en de mogelijke marges in deze. Wij hebben vanuit ons eigen bedrijf meerdere grote online projecten draaien waaronder een online meubel webshop. We hebben vanuit onze eigen ervaring veel kennis opgebouwd op het gebied van websites, webshops en affiliate marketing. Daarnaast hebben we hier diverse klanten in bediend in uiteenlopende branches.Website laten maken in Emmen

Vrijblijvend homepage ontwerp

Een website laten maken door Compleet Web? Wij ontwerpen professionele websites voor zowel verschillende landelijk opererende bedrijven en organisaties, tot de kleine ZZP bedrijven en starters. Maar wij maken bijvoorbeeld ook affiliatie websites. Wij bieden voor iedere vorm van ondernemen een passende oplossing. Omdat wij weten wat wij kunnen, bieden wij een vrijblijvend homepage ontwerp aan zodat u goed kunt zien hoe uw webdesign eruit gaat zien. Om hier alvast een indruk van te krijgen kunt u ook onze portfolio bekijken.

Wilt u een website laten maken die eenvoudig is of toch een meer uitgebreide website? Wilt u hoger in Google (SEO) komen, de website conversies verhogen, of een nieuwe webshop laten maken? Wij van Compleet Web helpen u graag verder! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of bekijk onze portfolio.

Waarom bouwen wij WordPress websites?

Grote merken als Sony, The New York Times, UPS, Ebay en veel meer (grote) merken hebben hun website laten maken in WordPress. Google is ook ”bevriend” met WordPress en dat kan u (met alle overige SEO factoren) meehelpen om goed in Google naar voren te komen.
Wist u overigens dat een webshop ook goed in WordPress gebouwd kan worden? Zie bijvoorbeeld de webshop van een van onze klanten uit Emmen: Schomaker TV-Audio-Witgoed. Deze webshop vindt u in onze portfolio.

Wij van Compleet Web zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van websites in WordPress. gekoppeld aan het zeer gebruiksvriendelijke CMS (content management systeem) van WordPress.

Wanneer u ervoor kiest om door Compleet Web een website te laten maken in WordPress, dan heeft dit tal van voordelen. Aangezien WordPress bijvoorbeeld over een content management systeem beschikt, wordt het voor u eenvoudig om uw website zelfstandig bij te houden. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig nieuwe foto’s toevoegen en teksten wijzigen, zodat uw WordPress website altijd up to date blijft. Uiteraard kunnen wij u ook blijven ondersteunen. In overleg maken wij dan op maat een onderhoudscontract voor uw website. Ook raden wij aan om ieder kwartaal een backup van uw website door ons te laten maken die u vervolgens op een USB stick kunt plaatsen, of dit regelen wij voor u.

Waarom een website laten maken met WordPress?

WordPress is erg gebruiksvriendelijk voor het aanbrengen van wijzigingen (CMS).
Er is een groot aanbod en diversiteit in website uitstralingen en toepassingen.
Een WordPress website wordt constant geoptimaliseerd.
SEO gericht: WordPress is een goede basis om te stijgen in Google met uw site.
Gemakkelijke integratie met uw social media kanalen

Naast een website of webshop laten maken biedt Compleet Web ook deze diensten:

Zoekmachineoptimalisatie ofwel hoger in Google komen te staan met uw website.(SEO)
Adverteren in Google
(Google AdWords)
Logo en huisstijl ontwerp
Teksten voor uw website

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan om een website laten maken voor uw bedrijf of organisatie in Emmen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]