Onderscheidend beter zichtbaar!

Over ons

Compleet Web is in 2011 begonnen met de bouw van websites voor het MKB en met Google AdWords campagnes.
Onze websites zijn zonder uitzondering altijd effectief geweest in hetgeen ze voor gemaakt zijn: helpen om onze klanten een goede omzet te laten behalen.
Met Google AdWords weten wij op een onderscheidende wijze goede resultaten te behalen voor onze opdrachtgevers.
Google AdWords is een dienst die zeker niet voor iedere branche geschikt is, maar kan tot verrassende resultaten leiden. Google AdWords kan met name interessant zijn wanneer u nog niet hoog in de normale zoekresultaten naar voren komt in Google.
Na een aantal jaren zijn wij ook SEO (u hoger in Google brengen) gaan toepassen waar wij al snel zeer goede resultaten mee behaalden. SEO is vele malen effectiever dan Google AdWords. Met Google AdWords betaalt u per klik. Google AdWords is het zogenaamde veilingmodel waarbij bedrijven tegen elkaar opbieden. Zoals u begrijpt kunnen de kosten hiervan aardig oplopen.
Met seo bouwt u met uw investering ook concreet wat op, u komt hoger in Google te staan: dit met de voor uw bedrijf relevante zoektermen.
Naast bovenstaande activiteiten ontwerpen wij ook logo’s, schrijven teksten , redigeren teksten, bedenken slogans, taglines en bedrijfsnamen.
Wij denken graag met u mee als het gaat om een sterke website en zoeken graag naar ”openingen” om te scoren binnen uw branche. We geven eerlijk en direct onze feedback en wanneer wij denken dat uw aanpak te weinig kans van slagen heeft dan geven wij ook ongezouten onze mening. Het gaat ons namelijk niet om het binnen halen van nieuwe klanten, maar om echte resultaten. Resultaten die ook voor ons uiteindelijk meer opleveren dan ”domweg scoren”.