Onderscheidend beter zichtbaar!

Logo ontwerp

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een sterk logo? Voor een website laten maken is het van belang om u af te vragen of het huidige logo nog voldoet.
Bedenk dat uw logo toch een prominente plaats inneemt op uw website.

Een logo moet overbrengen waar uw merk voor staat en de waarden van uw onderneming ”ademen”. Het logo dient tevens als richtlijn voor het webdesign.  Daarom is het des te belangrijk om uzelf de vraag te stellen of uw oude logo bij een nieuwe website nog volstaat.

Enkele door ons ontworpen logo’s

focus4change
focus4change
janinedejonge
janinedejonge
soa-logo
soa-logo
houtenhuis_wit
houtenhuis_wit
lutskedebruin
lutskedebruin
ibizalogo1
ibizalogo1
Steigerhouten-Meubelen.eu-logo
Steigerhouten-Meubelen.eu-logo

Wij gaan graag voor een duidelijk en helder webdesign dat conversiegericht is. Het is belangrijk dat een website niet te druk wordt en dat de belangrijkste elementen, zoals de Unique Selling Points, goed opvallen.
Dit ligt in lijn met logo’s die in hun eenvoud sterk zijn en goed blijft ”hangen”, met onder het logo een sterke tageline. Dit is een zeer belangrijk stukje tekst dat kortweg aangeeft wie u bent en waar uw bedrijf zich in onderscheidt.

Natuurlijk zijn er organisaties en bedrijven die voorkeur hebben voor een drukker logo. Er zijn tegenwoordig eigenlijk geen regels meer. De originaliteit is het belangrijkst (hippocampus content), maar het is wel handig om in meer of mindere mate terug te vallen op bewezen kaders zoals  onder andere een sterke logo, tagline en content. Wilt u meer informatie over een logo van compleet web of onze overige diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen