Onderscheidend beter zichtbaar!

Hoger in Google

Hoger in Google met uw bedrijf? Stel: u heeft een mooie, functionele website of webshop.
Echter wanneer uw bedrijf niet op de eerste pagina van Google naar voren komt met uw website zal uw bedrijf veel klanten mislopen. Want zeg nu zelf: hoe vaak kijkt u zelf verder dan de eerste pagina van Google?

Website hogere positie Google

Daarom is er zoekmachineoptimalisatie nodig, ofwel SEO genaamd, voluit geschreven: Search engine optimization. Vrijwel altijd de meest efficiënte wijze om hoger in Google te komen.

Hoger in Google met uw website? Wij hebben al diverse bedrijven op één of meerdere keywords hoog in Google gekregen tot aan met top 1 noteringen. Uiteraard merkt u dit als bedrijf in uw omzet.  Uw website is immers uw bedrijf en de meeste mensen gebruiken voor het zoeken naar een dienst Google. Google is hét instrument om iets op te zoeken op het Internet. Vroeger was dit de krant, tv of een radiospotje. Tegenwoordig wil je als bedrijf hoog in Google naar voren komen. Zodoende is Google nodig om uw website aan potentiële klanten te tonen en het liefst zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google met de zoektermen waar u op gevonden wil worden.

Hoger in Google voor een relatief klein budget? Wanneer u hoog in Google staat levert dit meer omzet op. Seo vertegenwoordig dus een bepaalde waarde zoals vroeger bijvoorbeeld de (lokale) krant dit voor uw bedrijf deed. Zeker als u zelf ook wel eens wat wil doen om uw website meer onder de aandacht te brengen zoals op Facebook, Twitter en wellicht een blog schrijven vallen de kosten mee. Ik kan u ook leren om een en ander in te zetten ter ondersteuning van de seo, of beter, als onderdeel van de totale seo strategie. Zo werken we dan samen om een goed resultaat neer te zetten maar drukt dit wel de kosten voor de seo.

Hoe hoog staat uw bedrijf in Google op trefwoorden ofwel zoekwoorden waar u graag op gevonden wilt worden? Of wordt het tijd om met de voor uw bedrijf belangrijke zoekwoorden hoger in Google te komen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoe komt u hoger in Google?

Niemand weet precies hoe het algoritme van Google werkt. Er zijn marketeers die dit wel eens beweren. Dat deze ”specialisten” aangeven dit exact te weten, zegt eigenlijk al genoeg over de werkwijze van dergelijke marketeers. Wij van Compleet Web combineren SEO strategieën die hun waarde bewezen hebben alsmede onze eigen visie opgedaan in de praktijk.

Wij  geven u zo eerlijk mogelijk advies over de mogelijkheden om met uw website hoger in Google te komen. Hiervoor zetten wij integraal SEO strategieën voor u in. SEO is een dynamisch proces en daarom is het belangrijk om aan SEO te blijven doen om uw bedrijf te doen stijgen dan wel een hoge positie in Google te  verdedigen tegen concurrenten die natuurlijk ook niet stil zitten en graag uw plaats zullen innemen.

Wat zijn de kosten om hoger in Google te komen?

Het beste kunt u eens vrijblijvend met ons contact opnemen. SEO is maatwerk en daarom is iedere website weer anders en voor ons een uitdaging. SEO is ook en dynamisch proces, immers de concurrentie zit niet stil en Google verandert ook.

Wij van Compleet Web bieden ook Google AdWords aan. Het voordeel hiervan is dat wij u vaak direct bovenaan in Google kunnen plaatsen. Het nadeel van Google AdWords is dat de kosten uiteindelijk meestal hoger zullen zijn dan bij SEO.  Google AdWords is ook niet voor iedere branche geschikt, maar er kunnen ook zeker zeer interessante resultaten mee geboekt worden.

Compleet Web helpt uw bedrijf hoger in Google…

Vrijblijvende offerte aanvragen