Onderscheidend beter zichtbaar!

Google AdWords

Met Google AdWords kunnen wij van Compleet Web uw bedrijf snel op de eerste pagina van Google laten verschijnen.

Adverteren GoogleU heeft vast wel eens de Google AdWords advertenties gezien die boven de normale zoekresultaten in Google verschijnen. Meestal staan er drie Google AdWords advertenties boven ”de normale” niet betaalde Google zoekresultaten.

Wij maken voor u een Google AdWords campagne op maat en u bepaalt zelf het budget. Uiteraard kijken wij of het voor u haalbaar is om met een goede return of investement boven de normale Google zoekresultaten te staan. Immers de Google AdWords advertenties welke rechts van de normale zoekresultaten staan, worden een stuk minder goed bekeken.

Wij werken ook met Google AdWords transparant en zonder vaste kosten aangezien wij vertrouwen hebben in onze dienstverlening. U bent niet voor niets een ondernemer en maakt graag uw eigen keuzes in vrijheid zonder contracten met ellenlange voorwaarden.Wij kunnen u zeer laagdrempelig laten kennismaken met Google AdWords. Met Google AdWords bereikt u een groot aandeel potentiële klanten aangezien 94% van alle internetgebruikers in Nederland via Google zoekt. Wereldwijd is dit gemiddeld 91%. Duizenden bedrijven adverteren succesvol met Google AdWords, alleen is Google AdWords niet voor iedere branche geschikt. Neem vrijblijvend contact met ons op omtrent de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat kost Google AdWords?

U betaalt met Google AdWords enkel voor de bezoekers die daadwerkelijk via de advertentie doorklikken naar uw website. Wanneer u dus in beeld komt, maar er wordt niet op uw Google AdWords advertentie geklikt, betaalt u niks. Wij bepalen met u een bedrag dat u aan Google AdWords wilt uitgeven, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Daarnaast zijn al onze diensten iedere maand opzegbaar.  U krijgt van ons ook, zoals het hoort, rapportages van de prestaties van uw Google AdWords account.

Meten is weten

Google advertentieU bepaalt als klant met welke zoekwoorden en/of advertenties u naar voren wilt komen in Google. Indien u dit wenst kunnen wij u ook in dit proces begeleiden. Wij zullen vervolgens uw Google AdWords opbouwen en testen welke zoekwoorden en tekstadvertenties voor uw bedrijf het beste werken. Het is bijvoorbeeld  mogelijk om iedere aankoop via uw webshop die via Google AdWords gedaan is te meten, zodat u exact weet wat voor omzet u via Google AdWords gemaakt heeft.
Heeft u geen interesse in Google AdWords maar wil u liever in de organische ofwel de normale zoekresultaten hoger in Google met uw website? Seo is vrij complex en daarom is het inschakelen  van een specialist wel noodzakelijk. Daarnaast kunt u zich dan als ondernemer op uw business focussen.