Onderscheidend beter zichtbaar!

Website laten maken & online marketing

Wij werkten onder andere voor

HWIB keurmerk logo
MUMC
Ease travel clinic
ibizalogo

Laat uw bedrijf of organisatie zich presenteren met een website, seo of andere dienst van Compleet Web.

Een maatwerk website laten maken met een eenvoudig en gebruiksvriendelijk CMS systeem? Met een CMS systeem op uw website kunt u zelf met het grootste gemak uw teksten en afbeeldingen indien gewenst aanpassen. De website wordt na oplevering vanzelfsprekend uw eigendom. Standaard worden onze websites uiteraard all responsive geleverd. Dat wil zeggen; een goede weergave van uw website op zowel uw mobiel, laptop als desktop. Zeer belangrijk, aangezien er anno 2016 meer mensen mobiel internetten dan op de pc. U kunt ervoor kiezen om ons uw teksten, afbeeldingen en uw logo aan te leveren. Maar wij kunnen ook het complete plaatje voor u verzorgen. Dat betekent webteksten voor uw website geschreven voor uw doelgroep én geschreven zoals Google het graag ziet.

Onze websites zijn als een basis gebouwd om effectief te functioneren in Google. Om echt hoger in Google te komen is er SEO, ofwel zoekmachine optimalisatie nodig. Om snel hoog in Google te staan, is Google AdWords ook een eventuele optie. Echter dit is zeker niet voor iedere branche geschikt. Toch kan Google AdWords een mooie return of investement opleveren. Kijkt u in onze portfolio voor een aantal van onze projecten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u vindbaar met uw diensten in Google?

Bent u bijvoorbeeld een schildersbedrijf uit Groningen dan zullen potentiële klanten die een schilder zoeken in Groningen vaak zoeken op ”schilder Groningen” of bijvoorbeeld ”schildersbedrijf Groningen”.
Uw potentiële klanten zoeken dus niet op uw bedrijfsnaam, mits u een bekend schildersbedrijf bent in Groningen en omgeving, maar op bepaalde trefwoorden. Met deze trefwoorden hopen uw potentiële klanten zo snel mogelijk relevante resultaten in Google te vinden die voldoen aan hetgeen deze potentiële klanten zoeken. Daarbij vergelijken deze potentiële klanten websites van diverse bedrijven.
Zodoende is het dan belangrijk om op verschillende manieren in Google met uw website naar voren te komen met de zogenaamde belangrijke trefwoorden ofwel keywords /zoekwoorden. In het geval van de schilder uit Groningen zouden dus goede zoekwoorden ”schilder Groningen” of ”schildersbedrijf Groningen kunnen zijn. En zoekt u zoals het voorbeeld van de schilder in Groningen verder dan de eerste pagina van Google? De meeste mensen kijken niet verder dan de eerste pagina van Google en daarom is het zo belangrijk om met uw website (lokaal) hoger in Google te komen. Zo kunt u ons makkelijk vinden als u zoekt op ”website laten maken in Emmen”, dit is voor ons een relevant zoekwoord om op gevonden te worden met onze website. Wij bedienen meerdere klanten in Emmen en zijn zelf in het noorden van Drenthe gevestigd.

Om een brede inzage te krijgen op welke keywords (ook wel zoekwoorden genoemd) uw klanten zoeken, kan het interessant zijn om een zoekwoordanalyse door ons te laten uitvoeren. U krijgt dan netjes de voor uw dienst en locatie de meest gezochte zoekwoorden door ons gepresenteerd. Wanneer wij voor u webteksten voor uw website schrijven of SEO toepassen, doen wij natuurlijk standaard een zoekwoordanalyse. Ga niet alleen voor een goede website, want wat is een website zonder een goede positie in Google, veruit de grootste zoekmachine ter wereld? Kijkt u verder dan de eerste pagina van Google als u zelf naar een dienst zoekt?


Google en uw bedrijf

Uw bedrijf hoger in Google
Google heeft binnen de zoekmachinebranche een gemiddeld marktaandeel van 91% wereldwijd, in Nederland zelfs bijna 94% en op mobiel en tablet zelfs rond de 97%. Google is de grootste zoekmachine ter wereld. Zie daarom het belang om hoger in Google te komen met uw website, indien u nog niet goed in Google naar voren komt. Met goed zichtbaar bedoelen we natuurlijk niet enkel op uw bedrijfsnaam, immers wanneer u geen bekend merk of (lokaal) bedrijf bent dan zullen potentiële klanten die voor u interessant zijn niet op uw bedrijfsnaam zoeken. Potentiële klanten zoeken op uw diensten in Google.

Wij werken zonder vaste kosten, omdat we vertrouwen hebben in hetgeen we u kunnen bieden.
Wanneer u met onze hulp op de eerste pagina van Google komt te staan, is het nog nodig om aan zoekmachine optimalisatie te blijven doen. Immers de concurrentie zal blijven proberen om u voorbij te streven. De eisen van Google aan wat goed of niet goed is voor uw positie in Google veranderen ook regelmatig.

Het kan voor sommige mensen aantrekkelijk lijken om met door Google niet toegestane methodes hoger in Google te komen met hun website. Echter wat gebeurt er wanneer Google hier achter komt? Mede omdat Google steeds beter wordt in het ontdekken van niet toegestane optimalisatie trucs wordt het risico steeds groter voor degenen die zich toch inlaten met dit soort methodes. Dan krijgt u vroeg of laat een zogenaamde penalty en bent u niet meer zichtbaar in Google. Daarnaast kunnen oplettende concurrenten of bedrijven met kennis van zaken dit soort oneerlijke werkwijzen doorgeven aan Google waarna u ook kans maakt op een penalty. Het kan lang duren voor u dan weer op de eerste pagina van Google komt met uw website.

Vrijblijvende offerte aanvragen